Beste klant
 

Via dit bericht willen wij u graag informeren over de maatregelen die Driezen IT heeft genomen in deze moeilijke periode van effectieve lockdown.

Jullie gezondheid en die van onze medewerkers is het belangrijkste. De regering verwacht wel dat we met z’n allen zoveel mogelijk blijven telewerken. Sommige sectoren worden zwaar getroffen, maar voor iedereen die aan het werk blijft, zijn we op volle kracht beschikbaar voor al jullie IT vragen en ondersteuning.

Wij zijn na de vorige lockdown voluit blijven telewerken. Daardoor verandert er weinig, maar tot midden december (met mogelijke verlenging) nemen wij alvast volgende extra maatregelen:

  • Vanaf maandag 09/11/2020 sluiten wij de deuren van onze kantoren. Al onze medewerkers werken vanaf thuis en zijn tijdens de kantooruren zowel telefonisch als via mail bereikbaar.
  • Fysieke besprekingen vinden enkel plaats op afspraak en mits naleving van de binnen het kantoor genomen preventiemaatregelen.
  • Afhalingen zijn enkel mogelijk of afspraak.

We maken zelf gebruik van onze WORK Safe & Smart oplossing, waardoor iedereen is uitgerust om op een veilige manier met Microsoft Teams remote sessies op te zetten, besprekingen te houden en presentaties te geven. Ook onze user trainingen laten we op deze manier remote doorgaan.

Ondersteuning gebeurt zoveel mogelijk vanop afstand, maar dat is uiteraard niet altijd mogelijk. Leveringen, installaties en support ter plaatse gaan gewoon door. Maandag 09/11 begint ook een extra collega op onze eerstelijnsupport, om jullie extra bij te staan met concrete IT vragen.

Bedankt voor uw begrip tijdens deze uitzonderlijke omstandigheden. Zorg goed voor elkaar!

Met vriendelijke groeten,

Het Driezen IT team