hoe ziet onze modern & secure workplace eruit

Productiviteit & Veiligheid

Eén van de belangrijkste aandachtspunten bij security is het beveiligen van je identiteit. Beeld je in wat er allemaal kan gebeuren als een hacker inlogt met jouw account en uit jouw naam begint te mailen, valse facturen verstuurt, bestanden ontfutselt, enz. Vroeger was beveiliging simpeler. Je had bescherming nodig voor je lokale netwerk en je lokale server die zorgde voor je mails, je bestanden én je toegang, dus ook je IT identiteit. Zodra je echter met iets in de cloud zit, bijvoorbeeld Office 365 mails, heb je ook een cloud identiteit. En bij de bescherming daarvan begint alles, want als iemand op je cloud account kan inloggen, kan die alles wat jij kan.

Onze WORK Smart en WORK Safe & Smart formules maken gebruik van de volledige toolset van Microsoft 365, waaronder Teams, OneNote, Office, identity management, intune device management, advanced threat protection, Azure Information Protectio en Data Loss Prevention, aangevuld met Cisco security software zoals advanced malware protection en umbrella DNS. Onze WORK security wordt toegespitst op identity protection en op het beveiligen van je gegevens en je pc’s/laptops/smartphones.

Welke WORK formule het meest geschikt is voor jouw organisatie, hangt af van het gewenste security niveau.  We vertrekken daarbij van het Cybersecurity Maturity Model Certification (CMMC) framework. Afhankelijk van het type organisatie en de specifieke gevoeligheid van gegevens, leggen we het gewenste security niveau vast. Een woonzorgcentrum zal andere maatregelen moeten treffen dan een bakkerij, een advocatenkantoor verwerkt andere gegevens dan een groothandel. Deze werkwijze garandeert de juist balans van beveiliging en beschikbaar budget, om de nodige technische en organisatorische maatregelen te treffen zoals verplicht door de GDPR wetgeving.

Aanvullend kan je WORK Virtual Desktop gebruiken indien je software in gebruik hebt die nog niet als cloud applicatie beschikbaar is. Je krijgt dan toegang tot je virtuele desktop in de cloud, die toegang heeft tot alle bedrijfsapplicaties én WORK Smart en Safe & Smart productiviteitstools.jezle

Modern & Secure Workplace formules

Kies je security niveau

CMMC is een model dat cybersecurity maturiteit meet aan de hand van vijf niveaus en een verzameling van processen en best practices afstemt op het type en de gevoeligheid van de informatie die moet beschermd worden. Een belangrijk punt is dat het CMMC model gebaseerd is op meerdere industrie-aanvaarde cybersecurity standaarden en frameworks, waaronder NIST 800-171 en ISO 27001.

 • Level 1 – basic cyber hygiene: organisaties die beveiligen van persoonsgegevens wel belangrijk vinden, maar verder geen uitgewerkte processen nodig hebben.
 • Level 2 – intermediate cyber hygiene: tussenstap op weg naar level 3
 • Level 3 – good cyber hygiene: minimum aangeraden niveau voor  sectoren als legal, healthcare, government en andere met focus op het beveiligen van persoonsgegevens of organisatiekritische gegevens. Vanaf dit level val je de facto in een managed security aanbod met sterke samenwerking tussen IT en beleid.
 • Level 4 – proactive cyber hygiene: organisaties die proactief op zoek gaan naar bedreigingen en die 24×7 threat response nodig hebben.
 • Level 5 – advanced/progressive cyber hygiene: organisaties met het budget om actief bedreigingen te bestrijden, zowel intern als extern. Enkel mogelijk met een boots on the ground team.

De prijs van Modern & Secure Workplace bestaat uit 2 onderdelen: een maandelijkse prijs per gebruiker voor de WORK Smart of WORK Safe & Smart werkplek, al dan niet uitgebreid met een productiviteitspack en een éénmalige kost voor de implementatie en migratie. Deze éénmalige kost is afhankelijk van de grootte van de organisatie. De maandelijkse kost omvat alle nodige licenties, het dagelijkse beheer van de achterliggende infrastructuur en het opvolgen van de geïmplementeerde security processen. De éénmalige projectkost omvat het opzetten van de Modern & Secure Workplace, de migratie van een bestaande infrastructuur en in het geval van Safe & Smart het cybersecurity traject om op CMMC level 3 of 4 te geraken.  Zie onderaan voor de opbouw van een typisch Modern & Secure Workplace project.

WORK Level 1 Smart

4375
 • Office applicaties
 • Ticketing helpdesk
 • Cloud back-up 30 dagen
 • Win & Office patching
 • Veilig intern samenwerken
 • Veilige e-mail en cloud opslag
 • Altijd up-to-date werkplek
 • Advanced Malware Protection voor je pc/laptop
 • Rapportage
Best value

WORK Level 3 Safe & Smart

6825

Alles van WORK Smart inclusief

 • Teams helpdesk
 • Cloud back-up 365 dagen
 • 3rd party patching
 • Veilig extern samenwerken
 • Documentbeveiliging (AIP)
 • Conditional Access
 • Shadow IT rapportage
 • DNS bescherming
 • Asset Management
 • Process Management
Safest

WORK Level 4 Safe & Smart

Vanaf €
10900

Alles van WORK Safe & Smart Security level 3 inclusief

 • 24x7 Threat Response
 • Ad-hoc pentests (3rd party )
 • Automated User Profiling
 • Security Awareness Training
 • Security strategie voor permanente verbetering
Modern & Secure Workplace domeinen

Onze Modern Workplace formules zijn gebaseerd op een aantal domeinen die essentieel zijn voor een succes op lange termijn. Deze domeinen behelzen de maximalisatie van het gebruik van de tools en het beheer van de omgeving en alle devices in een algemene context van veiligheid en productiviteit.

 

Security monitoring

Levert inzicht in de secure score van de organisatie, opvolging van security alerts.

Training

Leert hoe je de tools optimaal kan gebruiken.

Adoption

Stemt je werkwijze af op de nieuwe tools, zorgt voor de daadwerkelijke meerwaarde en productivity boost.

image-layers-3-01
image-layers-3-02
image-layers-3-03
image-layers-3-04
image-layers-3-05
image-layers-3-06

Incident response

First response op security alerts, zorgt voor indijking van breaches.

Business continuity

Back-up naar 3rd party datacenter, uitgewerkt continuity plan.

Innovatie

Permanente verbetering en uitbreiding van het aanbod. Wij houden de vinger aan de pols en treden op als trusted advisor.

testimonials

Wat zeggen klanten over Driezen IT

Hoe ziet een typisch Modern & Secure Workplace traject er uit? 

In grote(re) organisaties wordt meestal gewerkt met een pilootproject waarbij een deel van de gebruikers de spits afbijt. 

Onderstaande tijdslijn geeft een overzicht van een Modern Workplace project vanuit het standpunt van productiviteit en de eindgebruiker. Indien gestreefd wordt naar CMMC security level 3 of hoger, loopt simultaan een cybersecurity traject dat de organisatie op het gevraagde niveau brengt qua security beleid, technische maatregelen en processen.

1

Afstemmen Modern Workplace op de Organisatie.

Bespreking hoe de Modern Workplace optimaal zal ingezet worden om de productiviteit van de werknemers te verhogen. 

Opstellen van de data migratie matrix, hoe worden bestaande gegevens geïntegreerd in Teams en Sharepoint.

2

Modern Workplace Initialisatie

Achter de schermen wordt de volledige omgeving opgezet:  aanmaken gebruikers, configureren Teams  omgeving, vastleggen Microsoft & Cisco security maatregelen, enz. Indien er reeds een bestaande Microsoft 365 omgeving is, wordt deze op het beoogde security niveau gebracht. In deze fase is er nog geen interactie met de eindgebruikers.

3

Data Migratie

Overdacht van de bestaande data naar de Modern Workplace omgeving volgens de opgestelde data matrix.

4

Start voor de eindgebruiker

In deze fase begeleiden we de eindgebruiker door de rest van de fases. We geven een eerste training over het gebruik van Teams en OneDrive en verduidelijken wanneer ze welke tools kunnen inzetten.

5

Integratie met Modern Workplace

De nieuwe of huidige omgeving wordt volledig geïntegreerd met de Modern Workplace. Alle pc's en laptops worden gekoppeld en met de opgedane kennis uit vorige fase kan je van start gaan met je nieuwe omgeving.  Deze fase sluit het implementatieproject af.

6

User Training & Adoption

Gedegen kennis en het effectief gebruik van de nieuwe tools is essentieel voor het succesvol inzetten van onze Modern & Secure Workplace. Indien je gebruik maakt van het 'User Training & Adoption' pack, kan je beroep doen op onze Teams helpdesk, gebruik maken onze kwartaaltrainingen én krijg je op geregelde basis op maat advies omtrent alle Microsoft 365 nieuwigheden. 

#zikzag_carousel_6146e50ad8734 .slick-arrow:before, #zikzag_carousel_6146e50ad8734 .slick-arrow:after { border-color: #222222; } #zikzag_carousel_6146e50ad8734 .slick-arrow{ background-color: #222222; }#zikzag_carousel_6146e50ad8734 .slick-arrow:hover { background-color: #989898; } #zikzag_carousel_6146e50ad8734 .slick-arrow:hover:after, #zikzag_carousel_6146e50ad8734 .slick-arrow:hover:before { border-color: #989898; }