about_01-1
about_01-2
about_01-3
about_01-4
about_01-5
Smart IT Technology Day

Heb je zin in een namiddag vol technologie, innovatie en inspiratie? Dan hebben we iets heel speciaals voor je gepland! Driezen IT nodigt je uit voor hun eerste Technology Day van het jaar die plaatsvindt op donderdag 8 juni.

De nieuwste trends in Microsoft 365 en Cisco Meraki

Op onze eerste Technology Day van dit jaar ligt de nadruk op de nieuwste trends en ontwikkelingen in Microsoft 365 en Cisco Meraki. Maak kennis met onze experts en ontdek hoe we samen de toekomst van deze platforms vormgeven. Leer hoe je je organisatie naar een hoger niveau kunt tillen met slimme oplossingen voor communicatie, samenwerking en netwerkbeheer.

Onze Technology Day biedt je een namiddag vol inspirerende presentaties, praktische workshops en interactieve sessies. Je krijgt de kans om te netwerken met andere ondernemers en beslissingsmakers, en te ontdekken hoe zij technologie inzetten voor hun succes.

We organiseren doorlopend demo’s tussen 13u en 17u, zodat je op elk moment van de dag kunt deelnemen aan de sessies die voor jou relevant zijn.

Schrijf je in voor onze Smart IT Technology Day 2023 en maak je klaar voor een namiddag vol nieuwe kennis, inspiratie en ontdekkingen die jouw onderneming naar een hoger niveau zullen tillen.

Wij hopen van harte dat je aanwezig kunt zijn bij onze demo dag en samen met ons kunt genieten van een dag vol inspiratie en innovatie. Bevestig alsjeblieft je aanwezigheid door te antwoorden op deze uitnodiging via het inschrijvingsformulier. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onder alle aanwezigen verloten we 10 gratis consultancy dagen die je naar wens kan inzetten: security audit, smart IT audit, wireless survey of camera survey.

Hieronder vind je een overzicht van demo’s die we op onze Technology Day aanbieden:

Meraki Smart Camera

Ontdek hoe je Meraki smart surveillance camera’s kan inzetten voor betere beveiliging, analyse van gebruik van ruimtes en integratie met sensoren voor het bouwen van een next-gen smart building.
 
Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van je magazijn, het tellen van bezoekers in je winkel, nummerplaatherkenning of het monitoren in een videowall van camera’s verspreid over verschillende locaties.
fast wifi picture

Meraki Wifi 6

Ontdek hoe deze nieuwe Wifi-standaard de prestaties van je draadloze netwerk naar een hoger niveau tilt.

Met Wifi 6GHz kan je hogere snelheden en betrouwaardere verbindingen realiseren, zelfs in omgevingen met veel draadloze apparaten.

Managed Meraki

Ontdek de voordelen van network-as-a-service, waarbij stabiliteit, snelheid en veiligheid van je netwerk wordt gegarandeerd door de network services van Driezen IT.

Is een veilige en snelle internettoegang belangrijk voor jou? Dan is een managed Meraki netwerk van access points, switches, firewalls en secure access exact wat je nodig hebt.

We geven een blik achter de schermen hoe wij jouw netwerk beheren en beveiligen en zullen je voorzien van live incident response demo’s.

Meraki IoT Picture

Meraki IOT sensoren

Interactieve demo met automation knoppen, deursensoren, vochtdetectors en dergelijke, in combinatie met smart camera surveillance om het gebruik van je kantoor, magazijn en werkplek te optimaliseren en beter te beveiligen.

Denk bijvoorbeeld aan logging van toegang tot bepaalde ruimtes, automatische verwittiging met camerabeelden bij waterschade of toegang buiten kantooruren.

Nog enkele voorbeelden zijn een verwittiging als een deur langer dan 5 minuten openstaat, automatisch wifi uit- en aanzetten bij het verlaten en toekomen op de firma, en nog veel meer.

Yealink Meeting Hub System

Maak van je vergaderzaal in een handomdraai een slimme Teams meeting hub met volgbare camera en microfoon om zowel de interne als de externe vergaderingen professioneler te maken. Met een hands-on demo zie je hoe makkelijk dit in de praktijk werkt!

Teams call image

Teams Telefonie

Gebruik Teams als een heuse telefooncentrale en bel via je laptop, PC of de teams app op je smartphone. Gebruik automatische kantooruren om de privé tijd van je medewerkers te respecteren. Overschakelen van je gesprek op je laptop naar je gsm en terug zonder onderbreking? We demonstreren het graag voor je.

Verder nog demo’s van andere systemen waarmee je belt over internet met je vaste kantoor nummer(s).

Microsoft Autopilot

Autopilot kan worden gebruikt om nieuwe apparaten te implementeren of bestaande apparaten opnieuw in te stellen en opnieuw te gebruiken, waardoor het implementatieproces sterk wordt vereenvoudigd. Ontdek op onze demo dag hoe Autopilot samenwerkt met Endpoint Manager voor het installeren van PC’s en laptops.

Laptop install foto
Office collaboration

Microsoft 365 collaboration

Samenwerken aan ideeën, notities en bestanden. Hoe dat in de praktijk werkt ontdek je op onze demo dag!