about_01-1
about_01-2
about_01-3
about_01-4
about_01-5
Security Technology Day

Waarom Cyber Security: hoe bescherm je je organisatie tegen digitale bedreigingen.

Welkom op onze tweede tech day van 2023 volledig gewijd aan cybersecurity. Ons doelpubliek is zowel de manager of bestuurder die een leidraad kan gebruiken, als de seasoned IT professional die praktische tips & tricks wil opdoen. 

Datum van afspraak :  donderdag 26 oktober 2023.

De nieuwste security trends in Microsoft 365 en Cisco Meraki

Op één namiddag geven we een crash course aan essentiële cyber security kennis, waarbij we laten zien waarom elke organisatie anno 2023 een cybersecurity plan nodig heeft en hoe je dat zelf in de praktijk kan brengen. In een tijdperk waarin altijd en overal aan je gegevens kunnen volledig is ingeburgerd, is het waarborgen van de veiligheid van je organisatie van essentieel belang. Dit gaat niet enkel over beveiliging van gegevens, maar ook bescherming van je medewerkers, je reputatie en het veiligstellen van de toekomst van je organisatie.

We geven praktische handvatten hoe je cybersecurity kan aanpakken in je eigen organisatie en bieden antwoorden op vragen als:

   • Hoe begin ik aan zo’n cyber security plan?
   • Hoe weet ik of ik voldoende doe of misschien zelfs te veel ?
   • Hoe achterhaal ik of ik al slachtoffer ben zonder het te beseffen? (gemiddeld duurt het tot een half jaar om sommige inbraken vast te stellen)
   • Wat zijn de risico’s als ik het niet gestructureerd aanpak?
   • Hoe beslis je wat je zelf kan doen en wat beter uitbesteed wordt aan een professionele partner?
   • Hoeveel  kost het nu eigenlijk om me goed te beveiligen?
   • Kan ik alle risico’s afdekken of blijft er altijd een kans slachtoffer te worden van hacking of inbraken?

Op het einde van de namiddag kan je met praktische inzichten meteen aan de slag. Je krijgt een draaiboek mee hoe cybersecurity aan te pakken, waarin belangrijke onderwerpen aan bod komen zoals risicobeoordeling, beveiligingsbeleid, bewustwording van medewerkers, technologische oplossingen en wat te doen bij een effectief cybersecurity incident.

Wat mag je verwachten van de namiddag boordevol informatie?

13u – 14u : algemene sessie

 1. Cybersecurity essentials: leer de fundamentele concepten en terminologie die essentieel zijn om je organisatie te beveiligen. Termen als CIA, Zero Trust, Risk assessment en Risk treatment plan komen aan bod. We doorlopen een  concreet stappenplan hoe cybersecurity aan te pakken binnen je organisatie.

14u30 – 16u : keuze uit twee sessies

 1. Microsoft anno 2023 is een security vendor. Ontdek hoe je Microsoft 365 kan inzetten als basis van je security in je IT infrastructuur. We bekijken het aspect identiteit en document beveiliging en we tonen hoe je deze in je eigen organisatie kan toepassen. Volg demo’s van identity management, passwordless inloggen, PhishMaster email security en labeling en versleuteling van gegevens.
 2. Hoe brengt Cisco als grootste netwerkvendor security in de praktijk? We doen een demo van Cisco+ Secure Connect, Cisco Meraki en Cisco Secure Cloud Analytics. Secure Connect geeft uw remote medewerkers dezelfde bescherming alsof ze op kantoor zitten en verbindt ze via zero trust network access met internet én met uw apllicaties. Secure Cloud Analytics gebruikt machine learning en AI om al het netwerkverkeer te analyseren om abnormaal verkeer te flaggen. Een pc die normaal enkel standaard kantoorwerk profiel heeft en ineens vele gigabytes aan gegevens verstuurt, is wellicht een nader onderzoek waard. Met die device profiling en user behaviour analytics herken je mogelijke besmettingen in een mum van tijd, terwijl ze anders mogelijks maanden onder de radar blijven.

Voor zij die niet kunnen kiezen tussen Microsoft en Cisco, herhalen we achteraf graag in een één op één sessie hoe wij de combinatie van deze twee grootmachten kunnen inzetten in een geïntegreerde en gestructureerde aanpak op maat van uw organisatie.

Het beste moment om cybersecurity aan te pakken was gisteren. Het tweede beste moment is vandaag door in te schrijven op onze security Tech Day.

Schrijf je in voor onze Security Tech Day 2023 en maak je klaar voor een namiddag vol nieuwe kennis, inspiratie en ontdekkingen die de beveiliging in jouw onderneming naar een hoger niveau zullen tillen.

Wij hopen van harte dat je aanwezig kunt zijn bij onze demo dag en samen met ons kunt genieten van een dag vol inspiratie en innovatie. Bevestig alsjeblieft je aanwezigheid door te antwoorden op deze uitnodiging via het inschrijvingsformulier. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hieronder vind je een overzicht van demo’s die we op onze Technology Day aanbieden:

Cybersecurity

Je wil je organisatie up-to-standards brengen wat betreft een deftige security en cybersecurity moet hierbij in je basisaanpak aanwezig zijn. Hoe begin je daaraan? Wat is er nodig? En vanaf wanneer heb je voldoende maatregelen genomen voor een up-to-standards cybersecurity?

Wij geven je de nodige handvaten en tips.

 

Laptop install foto
fast wifi picture

Cisco+ Secure Connect

Secure Connect geeft uw remote medewerkers dezelfde bescherming alsof ze op kantoor zitten en verbindt ze via zero trust network access met internet én met uw apllicaties.

Cisco Secure Cloud Analytics

Secure Cloud Analytics gebruikt machine learning en AI om al het netwerkverkeer te analyseren om abnormaal verkeer te flaggen. Een pc die normaal enkel standaard kantoorwerk profiel heeft en ineens vele gigabytes aan gegevens verstuurt, is wellicht een nader onderzoek waard. Met die device profiling en user behaviour analytics herken je mogelijke besmettingen in een mum van tijd, terwijl ze anders mogelijks maanden onder de radar blijven.
 
Meraki IoT Picture

Veilig inloggen

Wachtwoorden. Hoe ga je ermee om? Waar bewaar je die? Hoe kan je op een veilige manier inloggen zonder gebruik van wachtwoorden? De nieuwste updates ivm Multi Factor Authtentication. En is Multi Factor Authentication onfeilbaar? Wat is een Yubikey of een USB sleutel om in te loggen? Hoe gebruik je die?

PhishMaster email security

Krijg je veel vragen van je collega’s of ze die of die email mogen openen? Wij voegen een report knop toe in Outlook waarmee je auotmatisch emails kan laten screenen op echtheid. Hoe werkt onze report knop voor detectie van valse emails? Je ziet het allemaal in onze demo’s.

Met een innovatieve, zelflerende training – en rapporteringsoplossing, bieden we een complete en effectieve manier om heel eenvoudig de veiligheid van uw bedrijf te verbeteren. 

Office collaboration

Versleutelen van gegevens

Heb je regelmatig een Word of Excel document dat eigenlijk alleen voor je eigen ogen bestemd is? Met één klik op de knop zorg je voor exclusieve toegang. Dit zorgt voor betere beveiliging en privacy van gegevens in overeenstemming met de regelgeving. Hoe dat in de praktijk werkt laten we graag zien!

Met Microsoft Information Protection kun je gevoelige gegevens identificeren en voorzien van labels om te bepalen wie er toegang toe heeft.